formats

Bucataria perfecta – episodul 8

Ce trebuie sa stim despre chiuvete?

Zona chiuvetei reprezinta locul din bucatarie unde se desfasoara cele mai multe activitati.

Acesta este motivul pentru care Franke arata un asemenea interes detaliilor si solutiilor inovative pentru a realiza o zona centrala a bucatariei mai comoda si mai placuta.

Designul si inovatia sunt caracteristicile reprezentative ale chiuvetelor Franke. Numarul 1 mondial in productia de chiuvete, Franke ofera o gama larga de finisaje si culori, modele realizate cu atentie sporita pentru functionalitate si design, dotate cu accesorii practice si eficiente, solutii multiple pentru amenajarea bucatariei.

Bucataria moderna presupune incorporarea chiuvetei in blatul de lucru.

O chiuveta se poate alege in functie de:

Forma
Cele mai intalnite chiuvete sunt:

1. Dreptunghiulare 2. De colt 3. Rotunde

Mod instalare

1. pe blat (incorporabile) 2. sub blat (sottotop) 3. la nivelul blatului (filo-top)

Material

Inoxul

Folosit in toate bucatariile profesionale pentru calitatile sale de igiena, inoxul reprezinta optiunea majoritatii cumparatorilor casnici.

Important in alegerea chiuvetei de inox
– calitatea inoxului (inox alimentar). Franke are meritul de a fi creat o vasta cultura si experienta in domeniul prelucrarii otelului inoxidabil 18/10 si de a realiza produse de calitate si extrem de functionale.
– grosimea materialului
– dimensiunile cuvelor
– antifonarea cuvelor (existenta unui strat de protectie fonoabsorbant pe partea de dedesubt a cuvei)

Finisaje inox

Luciul deosebit si catifelarea satinului sunt realizate intr-o gama diversa de modele. In cei aproape 100 de ani de activitate, de studii si incercari, produsele realizate dau o noua stralucire inoxului.

Prin realizarile sale, Franke devine o marca de referinta pe piata mondiala. Finisajele intalnite la inox sunt: satin, dekor (inoxul dekor ofera o serie de caracteristici structurale deosebite pe care inoxul obisnuit nu le are; textura materialului, cu multiple ambutisari si striatii, confera o rezistenta marita la zgarieturi), microdekor (o varianta fina de striatii) si scotch brite (suprafata mata datorata slefuirii inoxului in profunzime).

Franke Fragranite

Denumirea Fragranite aminteste de materialul de exceptie utilizat in confectionarea chiuvetei si culoarea fina, usor de asortat cu diverse nuante de mobilier. Chiuveta este alcatuita din granule de granit, ce ii confera chivetei durabilitate si rezistenta la socuri mecanice si termice, cat si rezistenta la solventi, pete si zgarieturi.

Gama coloristica Franke Fragranite a fost conceputa sa satisfaca cele mai diverse stiluri de amenajare.

Accesorii pentru chiuvete


1. Blat plastic alb 2. Blat lemn 3. Set blaturi 4. Vas perforat 5. Cos vase 6. Tava perforata 7. Pasta inox 8. Sistem pop-up

Tocatoarele de resturi vegetale sunt indispensabile oricarei bucatarii moderne.

Se monteaza sub chiuveta si reprezinta ajutorul invizibil al oricarei bucatarii moderne. Resturile vegetale din chiuveta sunt eliminate cu minimum de efort, iar mirosurile neplacute sunt tinute departe de bucatarie.

Cosul de gunoi nu mai este incarcat cu resturi vegetale, acestea sunt evacuate prin scurgerea chiuvetei, dupa ce au fost tocate marunt si transformate intr-o pasta. Utilizarea tocatorului este extrem de simpla, rapida si eficienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru bucatarie Bucataria perfecta – episodul 8
credit
© Serstill SRL