formats

Bucataria perfecta – episodul 7

Bateria si chiuveta – armonizate si functionale

O chiuveta este supusa in fiecare zi unor atacuri multiple: oale si recipiente de bucatarie fierbinti, produse abrazive, etc. Prin urmare, este important sa selectati materialul chiuvetei incat sa raspunda cerintelor tot mai mari de rezistenta.

Chiuveta din otel inoxidabil

In acest sens, otelul inoxidabil indeplineste aceste cerinte la perfectiune, pentru ca pur si simplu este inalterabil. Nu imbatraneste si, in plus, se poate combina cu orice stil de mobilier.

Chiuveta din Fragranite

Alt material, Fragranite, este un material compozit din granit natural si rasina acrilica cu particularitatea ca nu se zgarie si nici nu se pateaza, si este oferit de Franke intr-o gama larga de culori.

Alegerea designului chiuvetei si al bateriei trebuie sa fie de o maniera coordonata si armonioasa cu restul bucatariei, avand in vedere de asemenea, si latura practica. Desi exista robinete cu finisaje diferite, cele mai populare sunt cele inoxidabile. In ceea ce priveste designul si forma, exista o multitudine de propuneri, de la rustic la elegant, atemporal, simple si sobre sau cu forme curbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru bucatarie Bucataria perfecta – episodul 7
credit
© Serstill SRL