formats

Bucataria perfecta – episodul 15

Ce terbuie sa stim despre masinile de spalat vase incorporabile ?

In afara de comoditate, masina de spalat vase ofera o serie de avantaje de ordin economic si de mediu. Masina de spalat vase preia intr-o familie munca de rutina si ne ajuta in schimb sa beneficiem de mai mult timp liber pe care il putem folosi in moduri mai placute si mai relaxante. In plus, folosind masina de spalat vase, reducem considerabil consumul de apa, energie si detergent. Se poate economisi de pana la de 5 ori mai multa apa fata de spalatul manual al vaselor iar din aceasta rezulta si o reducere a consumului de energie necesara pentru aducerea apei calde in apartament sau incalzirea acesteia cu ajutorul unei centrale proprii. Consumul de detergent este substantial redus pentru ca masina de spalat vase foloseste doze exacte pentru diferitele programe si elimina astfel consumul inutil. Stim cu totii ca mai putina apa cu detergent inseamna mai putina poluare pentru mediul inconjurator.

La alegerea unei masini de spalat vase e recomandat sa tinem cont de urmatoarele caracteristici:
eficienta spalare – clasa A (maxim de eficienta)
consum energetic – clasa A (minim de consum)
uscare – clasa A (maxim de eficienta)
capacitate interioara: exista masini de spalat vase in care pot fi spalate 10, 12 sau 14 seturi de vase (functie de dimensiune si model)
minimul de programe de spalare necesar:
– inmuiere
– spalare normala – spalare vase normal murdare
– spalare usoara – spalare imediat dupa utilizare (pentru vase putin murdare)
– spalare BIO – spalare imediat dupa utilizare pentru vase putin murdare, include fata de spalarea usoara, prespalarea
– spalare intensiva – oale, tigai, vase foarte murdare

Masinile de spalat vase Franke ofera urmatoarele beneficii:

functie de incepere a programului de spalare – se poate decala inceputul spalarii cu minimum 1 ora pana la maximum 9 ore; aceasta functie permite ca masina sa porneasca la o ora dorita.

program de incarcare la jumatate din capacitate – se pot spala vase si doar in cosul superior (utilizat pentru farfurii si pahare), fie doar in cosul inferior (utilizat pentru tigai, oale, tavi de cuptor, etc)

Aqua Stop Total, sistem anti-inundare – se declanseaza alarma la aparitia unei scurgeri de apa in masina de spalat vase.

tasta 3 in 1 (aceasta optiune este specifica utilizarii tabletelor sau detergentilor pudra care incorporeaza si sare de dedurizare si produse de limpezire)

program de spalare rapida si intensiva (vase normal murdare), durata 50 min

program de spalare super + antibacteriala – tigai, oale si vesela foarte murdare (cu exceptia articolelor delicate) inclusiv cu resturi de mancare uscata; durata 140 min

program spalare rapida obiecte din sticla (pahare, portelan si vesela usor murdara), durata 60 min

program BIO rapid (vesela normal murdara chiar si cu reziduuri uscate de mancare), durata 80 min.

Pentru a completa sistemul de echipamente necesare unei gospodarii, Franke a introdus de cativa ani, in portofoliul sau si masina de spalat rufe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru bucatarie Bucataria perfecta – episodul 15
credit
© Serstill SRL