formats

Bucataria perfecta – episodul 10

O lumina pe masura fiecarui spatiu


Lumina naturala are avantajul de a compensa numarul de surse de lumina si decoreaza bucataria in tonuri suave.

Iluminarea generala are rolul de a completa in timpul zilei lumina care intra din exterior si de a asigura un mediu fara umbre pe timp de noapte.

Lampile amplasate mai jos sunt cele mai bune: sunt folosite eficient, rezista o lunga perioada de timp, nu produc caldura. Daca preferati o lumina mai calda, aveti posibilitatea sa montati becuri halogen incorporabile, unul la fiecare metru.

In zona de gatit, de spalare sau a blatului de lucru, este necesara o iluminare adecvata, care poate fi ascunsa sub modulul de sus. Cele mai recomandate sunt micile tuburi de lumina placuta, incandescente, de 40 sau 60 W. O alta alternativa este sa incorporati becuri cu halogen de 10 sau 20 W cu lumina alba filtrata. Aplicele care se pot orienta sunt, de asemenea, o solutie, daca nu aveti corpuri de mobilier in partea de sus.

In bucatariile mari ar trebui sa fie un fel de iluminare indirecta, cu spoturi directionabile incastrate in tavanul fals sau in corpul dulapurilor, care sa lumineze si zonele mai umbrite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru bucatarie Bucataria perfecta – episodul 10
credit
© Serstill SRL