formats

Baterii Graff – rafinament la superlativ

Despre Graff

Avand sediul central in Milwaukee, Wisconsin, USA, si filiale in Florenta, Italia precum si in Cracovia Polonia, brandul Graff este recunoscut pretutindeni in lume pentru produsele sale exclusiviste.

Avand suportul unei productii proprii de instalatii sanitare inca din 1922 , Graff ofera o gama larga de produse cu forme atat moderne cit si clasice.

Design si linii uimitoare

Graff Catalog 2010 produse de baie
Atent la dorintele fiecaruia, Graff ofera produse cu design si linii uimitoare, produse care acopera toate  gusturile consumatorilor.

Graff - Gama Fontaine

Designerii Graff isi arunca adesea privirea catre lumea care-i inconjoara pentru a-si alimenta sursele de inspiratie, dand astfel fiecarui design o poveste unica.

Graff - Gama Luna

Fie ca privesc luna, fie ca admira o cascada tropicala, ei folosesc date din aceste  medii  pentru a crea produse speciale pentru fiecare dintre noi.

Graff - Gama Bali

Graff este recunoscut peste tot in lume nu numai pentru produsele sale ci si pentru viziunea unica. Incepand cu asociatiile de design interior si terminand cu publicatiile de specialitate, toti recunosc ca Graff creeaza o armonie perfecta intre frumos si util.

Graff - Baterie lavoar Luna

Investestind  intr-un produs Graff  creezi instantaneu o atmosfera de mare rafinament in casa ta.

Graff - dus Solar

Pro natura

Apa este o resursa naturala foarte pretioasa si toti trebuie sa o conservam.

Grija pentru mediu este sustinuta de Graff. De la implementarea ISO 14001 pentru respectarea cerintelor de mediu pentru procesele de productie, pana la oferirea de produse care respecta strict standardele de conservare ale mediului, Graff este “verde” in toate felurile.

Graff - prieten eco

Sistemul de productie Graff este bazat pe un concept invovativ denumit “Lean Manufacturing Management”.

Cu toate ca productia include o sectie de turnatorie,  si o sectie de placare moderna, Graff are gradul de poluare 0%, fiindca se recicleza in proportie de 100% tot ce rezulta din prelucrarea alamei.

Graff lucreaza indeaproape cu LEED (Leadership in Environmental and Energy Design) – sistemul de evaluare a constructiilor in vederea conservarii mediului.

Sa fii mereu “verde” nu este o optiune. Este o responsabilitate. Trustul Graff lupta pentru conservarea uneia dintre cele mai pretioase resurse naturale – apa.

Graff natura

Poti comanda produse Graff folosind suportul live din partea dreapta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru bucatarie Baterii Graff – rafinament la superlativ
credit
© Serstill SRL