formats

Repair Kit pentru reconditionarea obiectelor sanitare

Bucataria şi baia sunt printre cele mai utilizate camere din casa ; obiectele aflate in aceste incaperi contribuie in mod esential la confortul dumneavoastra.Ingrijirea si repararea acestora reprezinta un stres permanent care poate fi indepartat folosind produsele speciale de la firma Cramer din Germania.

Nu aveţi nevoie să fie un specialist pentru a efectua reparaţii profesionale ale obiectelor din baie si bucatarie.

Cu ajutorul celor doua produse se pot reconditiona obiecte din ceramica si portelan(lavoare, vase WC etc), obiecte emailate( cazi,cadite, frigidere, masini de spalat etc.), obiecte din acril ( cazi ,cadite, chiuvete etc

Iata si cele doua produse si modul de aplicare:

Repair Kit

Kit reparator obiecte sanitare pasul 1

Suprafata trebuie curatata uscata si lipsita de grasimi. Inlaturati urmele de rugina si resturile de material rezultate. Luati doar cantitatea dorita de material de umplutura si amestecati-o bine cu intăritor pe o foaie de hartie. Raportul de amestec este: 30 părti material de umplutura la 1 parte intăritor (la dimensiunea unei nuci de material de umplutură va corespunde dimensiunea unui bob de mazare de intăritor).

Kit reparator obiecte sanitare pasul 2

După amestecare (timpul de aplicare e de aproximativ 4 minute), intindeti amestecul pe hârtie intr-un strat subtire pentru a elimina bulele de aer.Luati amestecul rezultat cu ajutorul spatulei si aplicati pe suprafata deteriorata, intinzand foarte bine; lasati apoi sa se usuce timp de 30 minute. Daca lucrati cu ceramica puteti folosi amestecul pentru a lipi sparturile mici.

Folositi hartia abraziva pentru a slefui suprafata pe care s-a aplicat amestecul. Dupa aceea curătati praful rezultat.

Kit reparator obiecte sanitare pasul 3

IN CAZUL REPARARII SUPRAFETELOR DIN FIBRA DE STICLA SAU ACRILICE:

Puteti folosi amestecul doar pentru a repara fragmentele sparte/desprinse. Crapaturile in tensiune sau gaurile nu pot fi reparate cu acest kit. Pentru finisare este important să folositi hârtia abrazivă gri 800 si sa umeziti in permanentă suprafata.

Agitati spray-ul timp de 3 minute. Aplicati prima dată pe o suprafată care nu se vede pentru a face o probă (temperatura minimă de aplicare 20°C/64°F). Aplicati spray-ul in straturi subtiri de la o distantă de 15-20 cm.

Fiecare strat este mai usor de aplicat dacă folositi un tipar confectionat din hartie (dimensiunea gaurii din tipar trebuie să fie aproximativ egală cu cea a suprafetei ce urmează a fi retusata).

Tineti tiparul la o distantă de 1-2 cm de suprafata ce urmează a fi remediată si incepeti sa pulverizati prin gaură; executati miscări line orizontale si verticale cu spray-ul. Asteptati 1 minut si apoi aplicati urmatorul strat.

Repetati procedeul descris mai sus pâna când suprafata este acoperită complet. Folositi acetona pentru a indeparta excesul de vopsea dacă e nevoie.

Kit reparator obiecte sanitare pasul 4

Culoarea spray-ului a fost aleasă studiind culorile emailului producătorilor din domeniu. La suprafetele acrilice pot apărea mici diferente de nuanta. Suprafata reparată poate fi polisată cu substante normale de polisat auto dupa 4 zile de la aplicare (dacă se doreste).

IMPORTANT: Pentru a evita eventuale deteriorari ale suprafetei retusate se recomanda a nu se uda suprafata timp de 4 zile după vopsire. Nu folositi agenti de curatare pe baza de praf; pot deteriora suprafata reconditionată. Nu folositi dezinfectanti sau solventi organici.Recipientul rezistă până la temperaturi de 60°C.

Poti comanda acest produs folosind suportul online din partea dreapta!

9 Responses

 1. ionut

  De unde se poate cumpara acest kit? Multumesc.

 2. danciu paul

  salut,am nevoie de ajtorul dvs,am o cada din acril si sotiei mele i-a cazut acetona pe ea,s-a ars putin dar nu e gaurita,as dori sa o remediez cu kit cramer dar nu gasesc de unde sa-l comand,daca ma pute-ti ajuta raspunde-ti va rog la comment,multumesc

 3. eduard

  buna ziua
  am o cada din acril noua insa in urma renovarii partea de sezut s-a matuit iar datorita faptului ca unul din meseriasi a lasat pe o buza a cazii o bicata de kit crem acea portiune s-a ingalbenit
  ce produs(produse)de la dvs mi-ati recomanda sa folosesc ptr remedierea celor 2 probleme !!??

 4. Tudor

  Buna ziua. am o cada pe care am curatat-o cu acid si a devenit poroasa. Se murdarste foarte usor si curata foarte greu – cu acid. cu alte produse din comert nu merge. Ce pot sa fac? cada e model vechi, din fonta.
  Multumesc, tudor.

 5. Marius Stanescu

  Buna ziua,
  Vreau si eu sa achizitionez acest kit de reparatie pt cada de acril. Locuiesc in Bucuresti si as vrea sa-mi dati un pret incluzand si transportul.
  Va multumesc

 6. Liviu

  Buna ziua,
  Vreau si eu sa achizitionez acest kit de reparatie pt cada de acril. Locuiesc in Bucuresti si as vrea sa-mi dati un pret incluzand si transportul.

  Va multumesc

 7. stefania

  Ma intereseaza Cramer Repair Kit pentru reconditionarea obiectelor sanitare. Puteti sa imi spuneti cat costa, inclusiv transport in Craiova?

  Multumesc.

 8. MARIUS

  M-ar interesa si pe mine, neaparat. Va rog postati magazinul unde se comercializeaza.

 9. silviu

  buna ziua
  ma intereseaza si pe mine acest kit pt cada de acryl.de unde pot cumpara?
  sau cat costa produsul plus transport in suceava?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru baie Repair Kit pentru reconditionarea obiectelor sanitare
credit
© Serstill SRL