formats

Oras Vienda – bateria sanitară touchless revoluţionară

Uşurinţa în utilizare a bateriilor sanitare inteligente, cu funcţie touchless – fără atingere, precum şi aspectele legate de gradul sporit de igienă pe care îl asigură aceste baterii sanitare, au stimulat beneficiarii să achiziţioneze astfel de produse (care, de obicei, sunt familiare pentru spaţiile publice), şi pentru casele şi apartamentele proprii.

În calitate de prim producător european de baterii sanitare cu funcţie touchless – fără atingere, Oras a dorit să aducă beneficiile acestui tip de produse şi la îndemâna gospodăriilor private. Deceniile de experienţă cu privire la dezvoltarea şi fabricarea bateriilor sanitare electronice asigură calitatea şi funcţionalitatea bateriilor sanitare Oras cu funcţie touchless – fără atingere.


Oras Vienda 1714F este prima baterie sanitară inteligentă, cu funcţie touchless – fără atingere – care este concepută şi fabricată în Europa special pentru gospodăriile private. Este evident însă că acest produs se poate utiliza şi în spaţii publice. Oras Vienda surprinde şi prin preţul său, care este situat foarte aproape de preţul bateriilor sanitare cu monocomandă, de calitate. Acest produs a provocat o reacţie deosebită pe piaţă: în tot mai multe case şi apartamente familiale din toată Europa se constată tendinţa de a înlocui bateriile sanitare cu monocomandă, deja devenite tradiţionale, cu bateria electronică inteligentă Oras Vienda, cu funcţie touchless – fără atingere.
Oras Vienda  reprezintă o combinaţie strălucită între tehnologia de ultimă generaţie şi design-ul atractiv şi funcţional.

Oras Vienda 1714F este prima baterie sanitară electronică de la Oras, a cărei manta este fabricată din material compozit, care prezintă rezistenţă la şocuri, rezistenţă chimică, rezistenţă la umiditate, dar şi stabilitate termică, duritate structurală şi masă redusă, acest material compozit fiind de altfel utilizat pe scară largă şi în industria medicală, aerospaţială, eoliană şi auto.

Datorită dimensiunilor sale compacte şi a design-ului modern, având o înălţime totală de 125 mm şi fiind echipată cu tehnologie AUTOFOCUS, de ultimă gerenaţie şi cu un perlator care limitează debitul la 5 l/minut, bateria sanitară Oras Vienda 1714F se adaptează cu uşurinţă oricărui ambient.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru baie Oras Vienda – bateria sanitară touchless revoluţionară
credit
© Serstill SRL