formats

Oras – liderul mondial în dezvoltarea şi fabricarea bateriilor sanitare electronice

Apă inteligentă
Este timpul pentru a acţiona inteligent în relaţia cu apa. Mai inteligent ca niciodată. Faptul că Oras este liderul mondial în dezvoltarea şi fabricarea bateriilor sanitare electronice, ne permite să susţinem că suntem la un pas de o nouă eră în exploatarea beneficiilor aduse de apă – în timp ce o şi economisim.

Facilitatea şi igiena care definesc utilizarea bateriilor noastre electronice (touchless) sunt doar începutul. Funcţionalitatea şi inovaţia sunt prezente în detalii nesfârşite, sfidând convenţionalul şi oferindu-ţi cea mai intensă experienţă pe care ţi-o poate da o baterie sanitară în ceea ce priveşte uşurinţa în utilizare. Inteligenţa se reflectă prin instalare facilă, siguranţă, fiabilitate şi rezistenţă – în toată gama noastră de produse, constând din baterii sanitare, seturi de duş şi accesorii.

Astfel, în timp ce fiecare produs Oras este uşor de utilizat, ecologic şi sigur, dacă face parte şi din categoria produselor electronice (touchless) sau dacă este extrem de funcţional şi inovativ, va merita să i se atribuie simbolul care este indicat mai sus. Inteligent.


Oras Electra
Mai mult de 30 de ani de experienţă în ceea ce priveşte bateriile sanitare
electronice se reflectă întru totul în seria Oras Electra, cea mai largă şi cea
mai versatilă familie de produse electronice din cadrul portofoliului nostru.
Acum disponibilă şi pentru uz casnic.

Prin intermediul bateriilor sanitare cu acţionare fără atingere (touchless) consumul de apă se reduce la jumătate, în timp ce uşurinţa în utilizare şi igiena sunt ridicate la un nivel cu totul nou. Design-ul simplist contrastează cu tehnologia de excepţie încorporată, care demonstrează instantaneu cât de uşor poate fi utilizată Oras Electra – şi cât de uşor poate fi menţinută curată.

Gama largă de baterii sanitare Oras Electra disponibilă acum pentru uzul casnic, ale cărei produse şi-au dovedit rezistenţa în nenumărate locuri publice, arată cu adevărat de ce Oras este liderul mondial în domeniul bateriilor sanitare cu acţionare fără atingere (touchless).
Design: Kirsi Svärd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru baie Oras – liderul mondial în dezvoltarea şi fabricarea bateriilor sanitare electronice
credit
© Serstill SRL