formats

Oras Eterna tip rain shower – un duş atipic şi inteligent

shower-link

Noul duş Oras Eterna rain shower reprezintă, prin funcţiile sale şi prin materialul din care este fabricat, un duş atipic, cu shower1design excepţional şi cu caracteristici ecologice şi de fiabilitate în rol cheie. Capul de duş cu diametru extins asigură un duş relaxant şi plăcut. Termostatul de înaltă calitate menţine temperatura la o valoare constantă. Iar după efectuarea unui duş “ecologic” butonul tactil EcoLed al bateriei sanitare pentru duş „răsplăteşte” utilizatorul cu un semnal optic de culoare verde.

Tehnologia inovatoare utilizată la fabricarea noului set de duş Oras Eterna tip rain shower reprezintă tot ceea ce este mai bun în industria de profil la momentul actual. În plus, faţă de valorile deja cunoscute – siguranţă, uşurinţă în utilizare şi ecologie – noul set de duş tip rain shower face mult mai plăcută utilizarea apei.

Oras Eterna tip rain shower se porneşte şi se opreşte prin atingerea uşoară a butonului tactil EcoLed. Modul de gândire ecologic tinde să devină o parte integrantă a vieţii noastre de zi cu zi. Astăzi, din ce în ce mai mulţi oameni iau în calcul un consum raţional de apă, în condiţiile în care apa caldă reprezintă un aport substanţial în ceea ce priveşte costurile cu energia. Semnalul optic de culoare verde emis de butonul tactil EcoLed subliniază intervalul de timp “ecologic” petrecut la duş.

Noul cap de duş, cu diametru extins, asigură plăcerea la duş

Apa care curge prin capul de duş, cu diametru extins, al setului de duş Oras Eterna tip rain shower, creează o senzaţie relaxantă, de împrospătare, ca o ploaie caldă de vară, generând o stare de lux în viaţa ta de zi cu zi. Caracteristicile ergonomice ale setului de duş Oras Eterna tip rain shower asigură un duş sigur şi simplu. Utilizarea butonului tactil EcoLed şi a divertorului poate fi însuşită cu uşurinţă, ceea ce face ca setul de duş să fie sigur şi uşor de utilizat chiar şi pentru copii. Termostatul de înaltă precizie, echipat cu buton de siguranţă, menţine temperatura la o valoare constantă şi contribuie astfel la siguranţa în exploatare. Este de la sine înţeles că suprafaţa exterioară a bateriei sanitare pentru duş nu se încinge niciodată.

Design de avangardă, cu suprafaţă de o strălucire aparte, cu accente de luciu sticlos

Materialul din care este fabricat setul de duş Oras Eterna tip rain shower, cu o suprafaţă de o strălucire aparte, cu accenteshower2 de luciu sticlos, scoate în evidenţă eleganţa acestui produs nou, care se încadrează astfel perfect în orice interior de baie, fie el tradiţional sau contemporan. Opţiunile de culoare sunt albul pur şi gri-ul grafit. Design: Kirsi Svärd.

În plus, Oras Eterna tip rain shower dispune de un spaţiu practic de depozitare integrat. Datorită plăcuţei sale de bază care poate fi îndepărtată, acest spaţiu poate fi curăţit cu uşurinţă.

Oras a lansat pe piaţă primele baterii sanitare inteligente acum 20 de ani. Datorită gradului îmbunătăţit de igienă, a uşurinţei în utilizare şi a proprietăţilor de economisire a apei şi energiei, aceste baterii sanitare electronice au devenit rapid un lucru obişnuit în spaţiile publice. În baza acestei experienţe pozitive, bateriile sanitare de acest tip devin din ce în ce mai obişnuite şi în gospodăriile individuale, în apartamente şi case.

shower-ambient

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru baie Oras Eterna tip rain shower – un duş atipic şi inteligent
credit
© Serstill SRL