formats

Noul set de duş Oras Apollo – ecologic!

Săptămâna internaţională a economiei de energie se organizează pe scară largă în luna octombrie.
Scopul acestui eveniment este acela de a conştientiza consumatorii cu privire la importanţa acţiunilor cu caracter ecologic, precum şi de a-i încuraja pe aceştia în a economisi energia şi a-şi reduce astfel amprenta de carbon prin implementarea acestor acţiuni. Săptămâna internaţională a economiei de energie reprezintă un eveniment relativ nou. Unele naţiuni şi companii sunt implicate încă din primul an în defăşurarea acestuia.

Tehnologia de înalt nivel şi caracterul ecologic sunt factorii cheie, de succes, şi reprezintă forţa fiecărui produs Oras. Astăzi producem familii întregi de produse care au un pregnant caracter ecologic, dar şi baterii sanitare inteligente electronice, cu funcţie “touchless”, fără atingere, precum şi seturi de duş ecologice.

La Oras am pus întotdeauna accent pe valorile ecologice şi pe reducerea şi optimizarea consumurilor de energie şi apă. Nu numai pe parcursul acestei săptămâni, ci în fiecare săptămână.

Astăzi, din ce în ce mai mulţi consumatori iau în considerare consumul raţional de apă, în condiţiile în care apa caldă reprezintă un procent semnificativ din factura de energie de acasă. Acasă, duşul reprezintă locul potenţial pentru a economisi apă, energie şi bani. Din acest motiv, a face un duş nu este niciodată un lucru nerelevant.

Noua pară de duş Oras Apollo, cu funcţie EcoFlow, oferă o posibilitate convenabilă şi inteligentă pentru a economisi apă, energie şi bani!

Noua pară de duş Oras Apollo exploatează la maxim chiar şi o cantitate minimă
de apă şi o transformă într-un duş satisfăcător.

Oras Apollo, a cărui lansare a avut loc exact acum 30 de ani, a fost reînnoit acum.
Există două variante constructive: o pară de duş Oras Apollo obişnuită şi o pară de duş Oras Apollo cu proprietăţi de economie de apă şi energie, cu funcţie EcoFlow, de limitare a debitului la 7 l/min.

Atunci când s-a conceput para de duş Oras Apollo cu funcţie EcoFlow, unul din obiectivele principale a fost acela de a asigura un duş satisfăcător cu o cantitate minimă de apă. În atingerea acestui obiectiv am avut succes deplin: noua pară de duş Oras Apollo, cu funcţie EcoFlow, exploatează la maxim chiar şi o cantitate minimă de apă şi o transformă într-un duş satisfăcător.

Design-ul ergonomic al parei de duş, sistemul modern de glisare pe tijă şi suportul separat de perete, reprezintă caracteristici care susţin uşurinţa în utilizare a întregului set de duş. Este evident faptul că setul de duş modificat conţine o tijă care permite reglarea atât a înălţimii, cât şi a direcţiei jetului de apă care părăseşte para de duş. În plus, pe tija cromată se poate fixa un suport separat, generos pentru săpun sau şampon, care oferă un spaţiu de depozitare convenabil. Acest suport transparent poate fi îndepărtat cu uşurinţă, pentru a fi spălat separat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru baie Noul set de duş Oras Apollo – ecologic!
credit
© Serstill SRL