formats

Fă cunoştinţă cu noua generaţie de baterii sanitare Oras!

ambient1

Aceste baterii sanitare au ceva nou, ceva inteligent, ceva în plus
baterie1încorporat în ele– sunt mai mult decât simple baterii sanitare. Proprietăţile inteligente fac ca aceste baterii sanitare să poată fi utilizate mai facil, mai în siguranţă şi mai ecologic ca până acum. 

Noile baterii sanitare – fiabile, ecologice şi sigure. Smart included.

Toate produsele noastre sunt concepute pentru utilizarea în viaţa de zi cu zi. Toate funcţiile pot fi folosite şi pot fi însuşite cu uşurinţă, fiind gândite a fi intuitive şi atractive. Inteligenţa şi utilizabilitatea pot avea la bază şi soluţiile electronice facile, funcţiile ecologice şi proprietăţile de siguranţă. Toate produsele sunt de asemenea foarte uşor de instalat. Inteligent, nu-i aşa?

Noua familie Oras Optima oferă o gamă completă de baterii sanitare destinate oricărui scop posibil: baterii sanitare electronice pentru lavoar, cu funcţie touchless (fără atingere), baterii sanitare cu monocomandă, pentru lavoar, cu proprietăţi Smart, baterii sanitare termostatate pentru cadă şi duş, seturi de duş tip rain shower şi baterii sanitare pentru spălător.

În toamna anului 2013 familia Oras Optima va fi suplimentată cu sistemul inovativ de duş Smart Bidetta (cu operare de la distanţă), cu press pad-ul Smart şi cu seturi de duş.

smart

Stil şi utilizabilitatebaterie2
Bateria sanitară Oras Optima 2734F,
pentru bucătărie (spălător)

Fiind o combinaţie cu stil a suprafeţelor cromate şi a celor gri închis, această baterie sanitară se adaptează perfect oricărei bucătării moderne. Debitul şi temperatura apei se reglează cu ajutorul aceluiaşi mâner, care este acoperit cu material tip easy-grip. Spaţiul amplu de sub pipă, care poate fi rotită în plan orizontal, oferă volum suficient pentru operare.

Această baterie sanitară este disponibilă şi în variantă cu racord inteligent pentru maşina de spălat vase, cu închidere automată.

Bateria sanitară Oras Optima 2710F, pentru lavoar

Simplu şi pur şi simplu inteligent, mânerul cromat, cu inserţie gri închis, al acestei baterii sanitare pentru lavoar, se adaptează perfect pe o gamă largă de lavoare şi într-un număr mare de concepte ambientale de baie. Mânerul tip easy-grip, extrem de durabil, este fabricat din două materiale distincte, îmbinate fără cusur.

Bucură-te de fiecare moment petrecut la duş
Bateria sanitară Oras Optima 7140U, pentru cadă şi duşbaterie3

Bateria sanitară termostatată pentru cadă şi duş reprezintă o opţiune elegantă şi inteligentă pentru baia ta. Design-ul satisface ochiul şi oferă o senzaţie placută la atingere, iar termostatul extrem de precis menţine temperatura la o valoare constantă. Butonul EcoFlow limitează debitul pentru a economisi apa, dar oferă în acelaşi timp apă suficientă pentru un duş relaxant.

Pipa scurtă şi lată a bateriei sanitare pentru cadă este orientată în aşa fel, încât dirijează apa la un unghi optim înspre cadă.

ambient2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru baie Fă cunoştinţă cu noua generaţie de baterii sanitare Oras!
credit
© Serstill SRL