formats

Cada de baie şi lavoarele Wega de la Marmorin

De mai bine de 25 de ani  Marmorin este un exemplu viu de pasiune transmis din generație în generație, pasiune cu care astăzi sunt produse  aici chiuvete , căzi de duș si mai recent căzi de baie. Având numeroase premii pentru design, realizate din materiale  la modă – gelcoat şi solid surface – produsele sunt dezvoltate în cooperare cu designeri polonezi și prind viaţă în departamentul propriu de proiectare – Marmorin Design Studio. Compania participă activ la evenimente importante și festivaluri de design, anul acesta fiind premiata colectia Wega de către juriul concursului „Lodz Festival „ criteriile cele mai importante fiind inovaţia, funcţionalitatea şi estetica.

Conceptul  Wega este o propunere de design în tonalităţi moderne  și a fost proiectat în linii curate și liniştite, chiuveta free-standing fiind creata în deplină armonie cu cada.

Disponibile atât în variantele alb lucios şi alb mat, chiuveta şi cada Wega reprezintă propunerea perfectă pentru clientul zilelelor noastre, ambele obiecte gasindu-şi cu uşurinţă locul în orice baie modernă, fiind foarte uşor de asortat cu celelalte obiecte necesare într-un asemenea spaţiu.

Cada poate fi montată atât free-standing, caz în care este necesară o baterie din pardoseala, cât şi pe o latură a băii împreuna cu o baterie montată pe perete în vreme ce lavoarul , în cele doua variante – cu şi fără margine – permite trei variante: baterie din pardoseală, baterie stativă şi baterie de perete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru baie Cada de baie şi lavoarele Wega de la Marmorin
credit
© Serstill SRL