formats

Economie de apa cu noile baterii Eterna şi seturi de duş Natura de la Oras

Economisiţi apa cu bateria sanitară pentru duş Oras Eterna & setul de duş Oras Natura

Oras Eterna îndrumă spre reducerea duratei duşului. Dacă reduceţi această durată de la 10 minute la 4 minute, puteţi economisi până la 650 €/an. Prin utilizarea butonului Eco al parei de duş Oras Natura, puteţi amplifica economia cu încă 50%!

Prin apăsarea butonului tactil setati o durată a duşului de 4 minute. Când se apropie perioada de timp presetata culoarea butonului devine roşie dupa care apa se opreşte automat.

Cost total cu duşul, pentru o familie formată din 4 persoane.

Puncte de luat în considerare:

  • Valorile din grafic corespund unei familii formate din 4 persoane
  • Temperatura apei la duş +38 °C
  • Încălzire apă de la +10 °C la +38 °C
  • Presiune 300 kPa

Preţuri în România:

  • Apă: 1,57 €/m3 (incl. canal)
  • Energie: 0,124 €/kWh (încălzire centrală)

Prin acţionarea butonului Eco al setului de duş Oras Natura puteţi amplifica gradul de economisire cu până la 50%! Doar apăsaţi butonul!

Avantajele oferite de Oras Eterna cu privire la economisirea apei.

Combinaţia formată din bateria sanitară Oras Eterna & setul de duş Oras Natura au fost implicate în testarea care a examinat modul în care produsul afectează comportamentul utilizatorului. Iată câteva reacţii directe din partea câtorva dintre subiecţii implicaţii în testare!

“Cel puţin în familia noastră timpul petrecut la duş s-a redus semnificativ: înainte petreceam între 15 şi 20 de minute la duş, acum, datorită Oras Eterna, am redus acest timp la 4 minute sau mai puţin, aşa că sunt convins că acest fapt va contribui la economisiri importante pe termen lung. Consumul de apă este substanţial în cadrul unei familii cu cinci membrii, aşadar economisirea apei într-un mod atât de simplu este categoric un aspect pozitiv!”

„Bateria sanitară poate fi într-adevăr utilizată cu mare uşurinţă! Cu un buton tactil foarte fiabil, se merită chiar să opreşti apa pentru intervale scurte de timp, fără a fi influenţat de disconfortul creat de reajustarea temperaturii şi debitului de apă”

„Această combinaţie de baterie sanitară & set de duş a modificat comportamentul la duş al familiei noastre. Înainte făceam duşuri lungi, dar pe parcursul acestei perioade de testare, curgerea excesivă şi nenecesară a apei la duş a luat sfârşit. Fără această experienţă am fi continuat să consumăm apă în exces! Copii se distrează utilizând această bateriei sanitară. Ei concurează unul împotriva celuilalt în obţinerea unei lumini de culoare verde sau a unei lumini de culoare roşie la terminarea duşului. Câştigător este desigur acela care este răsplătit cu o lumină de culoare verde!”

Aflaţi mai multe despre Oras Eterna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Solutii pentru baie Economie de apa cu noile baterii Eterna şi seturi de duş Natura de la Oras
credit
© Serstill SRL